Dom > Vijesti > Sadržaj
O VMSworks i na sajmu Županija
Oct 14, 2016

O u VMSworks i na sajmu Županija

Kina uvoz i izvoz sajam, poznat i kao "Kantona sajma", osnovana je 1957. Co-domaćin je Ministarstvo gospodarstva u PRC i narodne vlasti u pokrajini Guangdong i organizaciji Kina vanjske trgovački centar, održava se svakog proljeća i jeseni u Guangzhou, Kina. Kantona fer je sveobuhvatan međunarodni trgovinski događaj s najdužu povijest, u najvećoj Mjeri, najkompletniji razne izložbe, najveći kupac pohađanje, najširem raspodjela buyersand #39; zemlja podrijetla i najveći promet poslovanja u Kini.

About the VMSworks And the Canton Fair,China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Office Desk,Cabinet,Mobile Pedestals,Mobile Caddies,Tambour Door Cabinets,Cupboards,Planter Box,Mobile Shelving Units,Towers,Card Index Cabinet,Office Storage,Office Storage Organization,Filing Storage Systems,High Density Storage,Mobile Compacting,Storage,School Furniture,Office Accessories,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price

Nakon 60 godina i #39; reformu i inovativni razvoj, Kanton fer je izdržao razne izazove i nikada bio prekinut.

VMSWorks uredski namještaj također raste zajedno sa Kantona sajam u ovih posljednjih nekoliko godina, VMSworks je nastavio s vremenom i korakeodKina je reforma i otvaranje riječi stranih trgovina i razvoj. VMSworks uredski namještaj je počinjen voziti transformacije i nadogradnji vanjske trgovine i usmjerena na specijalizacije, tržišne orijentacije, podatke aplikacija i globus perspective.we također napreduje pametan model i zeleni razvoj. VMSworks jePrebacuje iz jednog posla za izvoz uredski namještaj sveobuhvatan jedan motivima poslovni dizajn, nudi informacije i savjetovanja, promocija proizvoda i projekata uz veći napredak.

Prilagoditi se promjenjivom okolišu u zemlji i inozemstvu, možemo, VMSworks je uveo novu ideju i usvojen tržišnim pristupom u poslovne promocije. Cilj nam je stvaranje bolji iskoristiti od informacija i tehnologija i stvaranju naše vlastite marke u promociju.

Dobrodošli u tvornicu i kompanija, Veselimo surađivati s tobom.

Usput, molim te voditi brigu o sebi kada su u China.If imaju išta možemo učiniti za vas, samo kontaktirajte nas bilo kada.

Povezane vijesti