Dom > Vijesti > Sadržaj
Novi proizvodi Lanuch
Sep 18, 2016

Novih proizvoda pokrenuta, pls pogledajte naše nove web stranice i provjeriti najnovije vijesti o vmswork. Kao najbolji uredski namještajProizvođač, VIMASUN razvija, proizvodnja, marketing čelika visoke kvalitete uredski namještaj i nude različita rješenja za veletrgovca, trgovac i veliki projekti u domaće i inozemne već 20 godina. VIMASUN je iskoristio svoj vodeći položaj na tržištu i proizvodnju stručnosti stalno proširiti Međunarodno, djeluje kao globalni igrač u industriji čelika ured namještaj i komercijalne priče sistem.

Na osnovu tehnički jak tim i stručnog kadra, predani smo razvijati nove proizvode, nove tehnologije, nova tehnika, tako da smo uvijek na način da vodi posao na novi trend u industriji namještaja ured.

Lijevo je jedan novi proizvod, koji je popularan na tržištima Australije i novog Zelanda Markets.Pls kontaktirajte nas za daljnje informacije o nama.

Do sada, naše proizvode, kao što su naše normalno proizvode:Uredski namještaj, podnošenja kabinetu, ormarići, poslovni namještaj, radni stol,Kabinet, mobilni Podesti, mobilni nosače, doboš vrata ormari, ormari, plantaže okvir, Mobile police jedinice, kule, karticeIndeks kabinet, ured za pohranu, ured za pohranu organizacije, podnošenja sustav pohranesu bili izvezeni u preko 50 zemalja u Europi, Amerika, Oceanija, Euroasia, Zapadna Azija i Afrika i drugim Azijskim zemljama. Ciljno tržište uključuje Rusija, Australija,Turska, Indija, Saudijska Arabija, ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat pod "Pojasa i ceste inicijativu" i neki ključni trgovinski partneri i kupci izvor zemlje.Par: O VMSworks i na sajmu Županija

Sljedeći: ne

Povezane vijesti