Dom > Vijesti > Sadržaj
Ured podnošenja skladištenja -Lateral podnošenja ormari
May 11, 2017


Najvažnija stvar kada mislite o uredu je da klasifikuje i za skladištenje velikih količina dokumenata. Naš sistem kabinet bi mogao biti najbolji izbor koji će vam pomoći organizirati na radnom mjestu od strane centralno upravljanje datotekama unutar naših proizvoda.

Ovdje je potpuno novi izgled VMS proizvoda:

QQ 图片 20170412114505.jpg

VMS lateralni kabinet stvoriti više prostora za svoje dokumente. Kapacitet ladice je 45kgs. Full-pull ladice su lak pristup. Sigurnosni zaporni sistem omogućava samo jedan ladici da bude otvorena u isto vrijeme.


QQ 图片 20170510174156.jpg

QQ 图片 20170510174156.jpg

Uz kombinaciju različitih struktura ladica sastaviti ovaj sistem fleksibilno funkcija i čini korisnik lako pronaći određeni dokument kada je to potrebno.

Odlične efekte VMS radi na osnovu naše proizvodne linije. Naši inženjeri se fokusiraju na dizajn i testiranje. Naši radnici uzeti svakog detalja kao prvi prioritet i naše stručne kontrole koncentrat na kvalitetu proizvoda. Sve ovo proces napraviti dobre povratne informacije i to nas je i dovelo do pratiti zahtjeve naših kupaca. VMS radi je stand by sa svakim mogućnosti kao i uvek radimo.


Povezane vijesti