Dom > Vijesti > Sadržaj
39. Kina međunarodnom sajmu namještaja (CIFF) Is Coming marta
Mar 17, 2017

39. CIFF (CIFF marta 2017. godine) bit će proširen na skali od 750,000SQM. Tu će biti više od 3800 izlagača iz više od 30 zemalja i okruga i moren od 160.000 profesionalnih posjetitelja iz preko 190 različitih zemalja i okruga učestvuje u CIFF.


U prvoj fazi na 18-21 mart će se održati u Kini Import & Export Fair kompleks 'Area A, B i C, zajedno sa obližnjim kompleks PWTC Expo kao CIFF okolici D na skali od 410,000SQM sa eksponatima kućnog namještaja , home dekor, kućni tekstil, garniturom za sjedenje i slobodno proizvoda. Outdoor i slobodno vrijeme proizvodi će se održati u novoprimenjena izložba kompleks PWTC Expo, zauzima 6 dvorana. CIFF će služiti za stilova života oba unutarnji i vanjski i to kako s namještajem i opremanje meke ukras, koji je integracija namještaja, pribor, kućnog tekstila i sveobuhvatnog koncepta.


Druga faza na 28-31 mart će se održati u Kini Import & Export Fair kompleks 'Area A, B i C na skali od 340,000SQM uključujući uredski namještaj, hotel namještaj, javno namještaj, namještaj strojeva i sirovina. Kao najveći najuticajnijih sajmu namještaja fabrika u Aziji poslovnog i komercijalnog namještaja događaj u svijetu i, CIFF će nastaviti da pruža poslovne mogućnosti i vitalnost za razvoj industrije namještaja.


CIFF (Guangzhou) uvijek drži inovacijama. Postoje gotovo 200 novih proizvoda pokreće tokom izložbe da okupi najviše vrhunske proizvode. To uključuje inteligentne kuće, kabriolet namještaj, prilagođene cijelu kuću i neo-kineski pokućstva.

VMSworks je lider u proizvodnji sistema ured skladište. Osigurana odličan standard, VMS nudi rješenja za sve vaše pohranu i arhiviranje zahtjevima, uključujući i ormara, ormarića i radni prostor za pohranu, valjanje skladištenje, mobilni police, zbirkama , školski namještaj.


Povezane vijesti